Yritys


Meistä

Palvelutarjontamme kattaa kiinteistön koko elinkaaren sekä mahdolliset kiinteistökehitystarpeet.
Olemme sitoutumaton toimija ja haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme tasa-arvoista palvelua.

Pyrimme saavuttamaan pitkän asiakassuhteen, jota voisi tarkemmin kuvailla kumppanuudeksi. Haluamme omalla toiminnallamme auttaa kumppaneitamme kehittämään omaa toimintaansa ja olla aidosti kumppaneidemme mukana tuomassa lisäarvoa tekniikan palveluillamme.

Pyrimme toimimaan kaikkien asiakkaidemme kanssa suorassa kumppanuussuhteessa, jotta osapuolet ovat koko ajan tietoisia, missä mennään, eikä yllätyksiä pääse tapahtumaan. Sovimme yhteisesti toimintatavoista ja noudatamme niitä.

Raportointimme on avointa ja jatkuvaa. Voimme avata dokumentaatiomme asiakkaallemme luettavaksi jo siinä vaiheessa, kun sitä vielä laaditaan. 
Näin asiakas voi koko ajan seurata raportointia. Haluamme siis avata raporttiohjelmamme asiakkaalle heti kun työtilaus tehdään. Raportteihin voidaan antaa lukuoikeus myös esimerkiksi taloyhtiöiden hallituksille. Raportoinnin sisältö voidaan muokata asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme toimineet vuosia. Tällä tavalla voimme varmistaa varman ja luotettavan toimitusketjun. Toimittajaverkostostamme löydämme aina sopivan toimijan hankkeisiin. Lisäksi kattava yhteistyökumppaneiden verkko suunnittelupalveluissa nopeuttaa hankkeiden edistämistä.

Yrityksen historia

Vuonna 1990 Rakennusmestari Tom Holmlund perusti Suomen Vastaava Oy:n.
Yritys tarjosi vastaavan mestarin palveluita sekä muita palveluita lähinnä pientaloasiakkaille Vuonna 2013 Tom Holmlund menehtyi ja yrityksen toiminta asetettiin tauolle.

 Helmikuussa 2019 Tom Holmlundin poika Tomson Holmlund halusi herättää yrityksen jälleen henkiin ja Suomen Vastaava Oy nimeksi muutettiin TomCon Oy. Yrityksen palvelutarjontaa laajennettiin ja toimintaan liittyi lisäksi kaksi uutta osakasta. 

Laskutustiedot

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:


Operaattori
Verkkolaskuosoite
OVT-tunnus
OpusCapita Solutions Oy (E204503)
003708057394
003708057394